Da li žene vole loše momke?

Da li zene vole lose momkeDa li je zaista istina da žene više vole loše momke? Ovo je pitanje staro koliko i čovečanstvo. Obično fini, nežni, dobri momci bivaju iskorišćeni, poniženi i ostavljeni od strane žena koje su otišle u naručje muškaraca koji ih tretiraju “kao stoku”. Zašto onda žene biraju takve muškarce? Istina je da one ne žele takve muškarce, one stvarno vole dobre momke ali ne vole “slabiće”, odnosno muškarce koji su podložni iskorišćavanju, ponižavanju, sramoćenju i slično. Vole da imaju dominantnog mužjaka pored sebe, muškarca koji im uliva sigurnost.


Žene vole da se muškarci prema njima ophode sa poštovanjem i da ih obožavaju ali veliki broj žena nije naviknuta na ovakvo ponašanje muškaraca i u datom momentu ne znaju kako da se postave. Ukoliko budu u prilici da na neki način iskoriste takvog muškarca one će to i uraditi. Naravno, ne treba se prema ženi ponašati kao kreten ali ne treba joj dozvoliti da Vas gazi. Kako ćete to učiniti? Jednostavno, umesto da vi prvi činite lepe stvari za nju pustite je da ona to prva uradi. Ne treba skakati na svaki njen zahtev ili molbu, budite pomalo rezervisani u takvim situacijama. Bitno je da shvate da imate svoj život, a koji nije zavistan od nje. Da neko vreme možete da posvetite sebi ili svojim prijateljima, svom hobiju ili sportu.
U svakom slučaju dobri momci, slabići, gubitnici će prvi biti izignorisani, preskočeni i ostavljeni za razliku od muškaraca koji drže do sebe.

Tags: ,