Najbolja mesta za brzi seks

Otkrivamo najbolja mesta za brzinski seks

Seks van kreveta može da bude veoma uzbudljiv. Sa stalnim partnerom, nekim koga ste tek upoznali ili možda prijateljem i kolegom, zapravo nije važno. Mi vam otkrivamo najbolja mesta za brzinski seks. A tu je i faktor rizika koji će vam pomoći da odredite kolika je šansa da vas uhvate.

Parking
Stari dobri Košutnjak i druge mračne lokacije u gradu su omiljena destinacija svima koji muče muku sa životnim prostorom. Parking može da bude idealno mesto za seks na brzaka čak i u centru grada ako odaberete dovoljno skrivenu lokaciju. Ako ne znate kako to da uradite, pogledajte najbolje seks poze u kolima.
Rizik: 3

Kancelarija
Da li ste znali da je verovatnoća da ćete partnera prevariti najveća upravo sa kolegama? Ako imate vašu kancelariju koju možete da zaključate to je idealna prilika, kao i trenuci posle radnog vremena. Ali ako vas uhvate u velikom ste problemu.
Rizik: 5

Venčanja
Čak i ako vas uhvate neće biti strašno. Na venčanjima je velika šansa da se smuvate sa nekim ili da prevarite dečka/devojku. Slobodno se sklonite u pomoćne prostorije a možete da zamolite mladence da vas puste u njihov deo za odmor ako ste baš bliski.
Rizik: 1

Parkovi
Ako odaberete dovoljno zavučen deo parka bićete sigurni. Šanse da vas neko vidi su male pogotovo po mraku. Proverite da je zaklon dovoljno veliki da vas sakrije i dovoljno daleko od puteva, a vodite računa da budete tihi.
Rizik: 2

Lift
Rizik je mali, osim ako se ne plašite besnog pogleda bakice koji će vas prostreliti kada budete izlazili dok ona čeka u prizemlju. Zaglavite se između dva viša sprata i samo se opustite.
Rizik: 2

Auto perionica
Ako to možete da uradite jako brzo, onda nije loša ideja da se poigrate dok se auto pere ispod četki. Ali, morate stvarno da požurite, da ne biste na izlazu naleteli na celu porodicu koja će vaš video okačiti na Youtube. Zato obavite sve pripreme i pre nego što auto uđe u tunel.
Rizik: 4