Šta muškarci ne vole kod žena

… i zato bolje pripazi na ponašanje

Zavidnost
Ako dobar frajer ušeta u kafić, nećete čuti nijednog muškarca kako govori “Kakav šminker!”. Zato muškarci ne razumeju zašto žene govore loše jedna o drugoj. Zašto su pakosne i zlobne kada je u pitanju izgled druge žene, koju čak i ne poznaju.

Preterana osetljivost
Ono što najviše izluđuje muškarce je to što žene apsolutno sve može da rasplače. Oni ponekad misle da svoje suze koristimo kao glavni adut da dobijemo ono što želimo. I često se pitaju zašto uopšte toliko plačemo.

Kozmetički rituali
Jutarnja rutina većine muškaraca je sledeća tuš, brijanje i pranje zuba. Pogledajte njihove police u kupatilu i tamo ćete pronaći samo osnovne stvari i možda stik ili dezodorans. Zato se oni pitaju zbog čega ženama treba tako detaljano i dugo sređivanje i ulepšavanje. I kako zapravo funkcioniše uvijač za trepavice???

Čudne dijete
Muškarci se zaprepaste i zgroze kada izvedu ženu na večeru a ona celo veče bocka neku bezukusnu salaticu i pijucka čašu vode. Muškarci se osećaju loše dok jedu svoj biftek a ona čežnjivo gleda u njegov tanjir.

Famozne brojke
Ženama je dozvoljeno da slažu u sledeća dva slučaja: kada ih pitaju koliko imaju godina ili sa koliko su njih do sada spavale. To je definitivno jedna od stvari koje muškarce najviše iritira. Ali, devojke, nemojte popuštati. Bez obzira na to koliko je on iziritiran vašom imaginarnom brojkom, još više bi ga naljutilo da zna kakvo je pravo stanje, pssssssssst.

PMS izgovor
Naravno oni nemaju ideju koliko je zapravo PMS užasan i nepodnošljiv nekim ženama, ali to ih izluđuje. Ako to zapravo nije pravi problem nikada nemojte koristiti PMS kao izgovor ako ste samo bile zlovoljne i neprijatne. Nikada.

“Prijateljice”
Oni prosto ne razumeju zašto ste u kontaktu sa devojkama koje zapravo ne podnosite, zašto ih imate u svojoj blizini ako je jedina stvar koju one rade ta da Vas navode da se osećate loše, povređuju Vas, ili šire zlobne glasine o nama. I upravu su. Pokušajte da se sklonite od lažnih prijateljica, osećaćete se mnogo lepše.

Iskrivljena slika o sebi
Mrzim svoju masnu kožu. Volela bih da mi je kosa duža, mekša i sjajnija. Ne podnosim svoje butine. To su zapravo stvari koje Vaš dečko nikada neće primetiti i nije mu stalo ni do jedne od tih stvari. Muškarce nervira što to devojke nikako da shvate. U osnovi oni Vaše telo posmatraju kao neku vrstu prevoznog sredstva Vašeg intelekta, zato ne razumeju zašto Vi smatrate da je telo vizuelna prezentacija svega onoga što Vi jeste.

Priznajte da ste za neke od ovih stvari već znale da Vaš dečko ne podnosi. Budimo iskrene,neke od tih stvari ni mi ne podnosimo kod sebe. Pa hajde da se potrudimo da barem nekoliko stavki sa ovog spiska ispravimo. Obećavate?