Tajne „ručnog rada”

Tajne-rucnog-radaŽeliš da budeš sigurnija u sebe kada… hm.. uzmeš stvari u svoje ruke? :)

Neke od opisanih tehnika će dovesti do toga da tvoj trud bude nagrađen aplauzom, a nadamo se da će i tvoj dečko umeti da uzvrati istom merom.
Jesi li levoruka ili desnoruka? Koja je tvoja strana? Prečesto se žene trude da dobro obave „posao” u pozicijama u kojima se osećaju neugodno, neprirodno… Dozvoljeno ti je da se mrdaš, znaš! Prosto pređi preko njega uz dug & sočan poljubac kako bi došla do strane koja ti odgovara. Nemoj se plašiti ni da odstupiš od uobičejene poze „face 2 face”. Pozicioniraj ga da stoji pred tobom dok ti sediš na ivici kreveta ili lezi na leđa dok se on naginje nad tobom.
Žene imaju, prilično zgodno, ugrađeni „proizvođač” lubrikanta. Muškarci nemaju. Tako da, dok masturbriraju – treba im losion za vlaženje. Suvi penis je osetljiv i trebaju mu nežni dodiri, maženje. Grubo mlaćenje rukom gore-dole se pre može doživeti kao atak nego stimulacija. Pljuvačka je bolja solucija nego ništa, mada pametnice uvek imaju dobar lubrikant pri ruci. On će biti prijatno iznenađen, a ne razočaran, kada vidi šta poseduješ i nosiš sa sobom. Samo pazi – nemoj preterati s količinom…
Stručnjaci širom sveta šire isti savet: žene moraju biti dodirivane nežnije & laganije. Mnogo žena čini grešku kada misli da muškarci treba da budu dodirivani jače & brže. Takođe se i mnogo žena plaši njegovog polnog organa… Ukoliko ga držiš kao kristalnu figuricu – on će pomisliti da ne želiš zaista da ga držiš. I to nije seksi. Umesto toga, neka tvoj dodir bude odlučan i samouveren. Pravi stav je – „znam šta radim”.
Poenta ipak jeste u vežbi. Vežbaj dok ne postaneš profi ;) Biraj na čemu – „laboratorijskom pacovu” ili povrću. Mislim da je bolje vežbati na živom primerku. Po grimasama ćeš videti valja li to nešto ili ne… Bazični pokret dlanom je – klizi gore, zatim kruži pa sklizni dole. Od korena do vrha. Kada dođeš do vrha, zastani i pozabavi se njime malim, sporim, seksipilnim pokretima… načini 10 takvih pokreta koji će trajati desetak sekundi.
Ukoliko koristiš samo ruke, postoji verovatnoća da ćešučestvovati u najdužem „ručnom radu” svih vremena. Bez obzira koliko si vešta u tome, većina muškaraca uživa u onoj ekstra-stimulaciji koja će ih brže dovesti do orgazma. Tako da… dok ti jedna ruka „radi” na penisu, neka se druga pozabavi testisima ili bradavicama. Za te stvari možeš koristiti i jezik . I da, obavezno „siđi” do baze, u smeru karlice, povlačeći kožu s vrha… Ne samo da će njegov penis izgledati duže već će i pojačati osetljivost.
Upotreba pomagala takođe nije na odmet. Maleni vibrator koji ćeš upotrebiti za oblast između njegovih testisa i analnog otvora ili svilena marama – izbor je tvoj.