Zlatna pravila seksa za jednu noc

Ili uživajte, ili se ne upuštajte u avanturu!
Pogrešno je verovati da je seks za jednu noć isključivo igra za muškarce jer su žene navodno nesposobne da odvoje seks od ljubavi.
Upravo suprotno, žene takođe vrlo svesno uživaju u tome, ali im savetujemo da budu veoma oprezne i da poštuju neka nepisana pravila.

Sigurnost
Seks za jednu noć sa nekim koga dobro poznajete je siguran jer znate s kim imate posla. Ali ako ste u kombinaciji s potpunim neznancem, preporučuje se da seks imate u svojoj kući ili u nekom hotelu – nikako ne bi trebalo da idete u njegov stan. Takođe, pripazite i na količinu popijenog alkohola kako biste mogli da donesete dobre odluke i da „povučete ručnu” u pravom trenutku. Jedno piće je sasvim u redu, ali tri su previše. Kondomi su obavezni i tu nema diskusije!

Ne očekujte vezu
Da, događa se da seks za jednu noć ponekad preraste u vezu. Ali to vam je isto kao sa alternativnom medicinom, niko ne zna da li radi i kako, a uspešni slučajevi prepričavaju se kao pozitivni. Zato uživajte i zapamtite da je to samo seks i obuzdajte očekivanja kako biste izbegli razočaranja.

Manje priče, više rada
Ako se upuštate u čisto fizički odnos, ne morate partneru pričati sve svoje najskrivenije tajne. Pristojna komunikacija je sasvim u redu, ali ne prelazite granice. Uostalom, sigurno ne želite da pomisli da prema njemu gajite neka osećanja. I ne zaboravite da naglasite bivšim momcima da od njih očekujete samo seks i ništa više!

Buđenje bez krivice
Nema ništa pogrešnog u zadovoljavanju elementarnih ljudskih potreba, ali ukoliko ste pristali na seks za jednu noć, imajte na umu da je to vaša svesna odluka. Zabavili ste se, zadovoljili potrebe i niko nije oštećen.

Za one koji žele da nauče više
Jednokratni seks je odličan način da se zabavite i da naučite neke seksualne tehnike. Isprobajte sve što ste hteli da probate kako biste bili još bolji u trenutku kada upoznate „onog pravog”. I ne zaboravite da je mantra 21. veka „čovek uči dok je živ”!

Prespavati ili ne?
Ako ste ipak završili u njegovom stanu, a ne očekujete nekakvo emotivno vezivanje, vreme je da posle obavljenog posla dignete sidro i odete svojoj kući. Maženje ili buđenje u njegovom naručju može vas dovesti u čudnu situaciju i oboma može biti neprijatno. Ukoliko niste par, zašto biste ga ujutro gledali izgužvanog ili osetili njegov loš zadah? Treba znati kad je kraj i kad treba otići.

Ne obećavajte nastavak priče
Za svaki slučaj uzmite njegov broj telefona jer nikad se ne zna da li ćete ponovno poželeti da se družite. Ali ako vas upita hoćete li ga zvati, ništa ne obećavajte. Možda i hoćete, nikad se ne zna. Takođe ga nemojte dodavati na listu Fejsbuk prijatelja. Dogovor je bio da ne bude obaveze, sećate se?

Držite jezik za zubima
Okej, bilo vam je lepo s njim, ali nemojte da delite svoju intimu s ljudima koji to ne razumeju, a to se posebno odnosi na prijateljice koje večito nešto morališu. Nema potrebe da prepričavate detalje bilo kome jer ta jedna dobro provedena noć treba da bude samo vaša privatna stvar.