Uputstvo za SMS dopisivanje

 

Da biste ostvarili kontakt sa nekom od prijavljenih devojaka potrebno je da u SMS poruci vašeg mobilnog telefona ukucate sledeće:HOT (razmak) korisničko ime devojke sa kojom želite da se dopisujete (razmak) i poruku koju želite.
(razmak) ne pišete u poruci već na tom mestu ostavljate prazno mesto. Takvu poruku pošaljete na broj 6292.Svaka devojka, koja se prijavila na chat, ima svoje korisničko ime koje možete videti kod svakog profila i koje pišete samo u prvoj poruci. U svakoj sledećoj poruci više ne morate da pišete njeno korisničko ime, već samo poruku.Na primer, ako se devojka sa kojom želite da se upoznate, zove Milica a njeno korisničko ime je milica85 šaljete SMS na sledeći način:Prva poruka: HOT milica85 Cao, kako si?…
Ostale poruke: Odakle si?Cime se bavis?…

Ukoliko želite da promenite sagovornicu, u sms poruci pišete HOT (novo korisničko ime) ( poruka ) i šaljete sve na broj 6292. Od tog trenutke sve poruke odlaze toj, novoj devojci.

Devojke prijavljene na sajtu Poznanstvo ne vide Vaš broj telefona tako da je diskrecija obostrana.

Ukoliko ne želite više da primate sms poruke od devojaka i žena prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci  STOP HOT i pošaljite na broj 6292.

Podržane su sve mreže u Srbiji – 064/065 (Telekom Srbija) i 062/063 (Telenor Srbija) i 060/061 (A1).

Poruke moraju biti tekstualne (MMS poruke se ne mogu slati).

Cena svake poruke koju vi pošaljete je 51,60 din. za korisnike MTS mreže, 51,99 din. za korisnike Telenor mreže i 51,48 din. za korisnike A1 mreže. Poruke koje vam mi šaljemo ne naplaćuju vam se. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćate samo poruke koje ste poslali. Reklamacije na broj 064/045-41-42 MediaSMS.

Ne čekajte da Vam sreća padne s’ neba, uzmite sudbinu u svoje ruke i steknite nova poznanstva sa devojkama i ženama iz Vašeg grada već danas!

Prijatno dopisivanje i upoznavanje