Dovedite je do orgazma

Saveti koji će muškarcima pomoći da partnerke dovedu do orgazma.

Mnoge devojke imaju probleme sa doživljavanjem orgazma. Nemojte da paničite, to je potpuno normalna pojava, ali praksom, iskrenom komunikacijom sa partnerom i preispitivanjem svog odnosa prema vezi i sebi možete da naučite da zaista doživljavate zadovoljstvo. Evo ih i trikovi koji će muškarcima pomoći da partnerke lakše dovedu do vrhunca a sakupio ih je magazin Askmen.

Stopala
Možda ne znate, ali veoma je važno da joj zagrejete stopala. Kada joj je toplo i nema ledene prste na nogama ona se oseća sigurno. Čak 30 posto su veće šanse da će ona svršiti ako joj zagrejete nogice. Zato možete da je masirate ili češkate dok leži gola na krevetu. Na kraju, možete i da joj obujete čarapice, ili još bolje, neka bude u samostojećim koje će sigurno podići vrelinu u vašem krevetu.

Miris
Miris je najvažnije čulo u trenucima seksualne uzbuđenosti. Zato je stvarno važno da koristite dobar muški parfem, a preporučljivi su oni koji imaju mošus.

Mislite na nju
Posvetite joj pažnju kakvu i zaslužuje. Mazite je, recite koliko je volite i kako lepo izgleda gola. Pružite joj i oralno zadovoljstvo a klitoris stimulišite pokretima levo i desno.

Ljubite je na pravim mestima
Žensko telo je osetljivije sa desne strane. Pronađite joj osetljive zone i igrajte se golicanjem i ljubljenjem.