Najbolje poze u seksu

Misliš li da si probala sve kada su u pitanju poze u seksu? E pa neke od ovih su večne. Valjda spadaju u tvoj repertoar.
Tip se smatra srećnim ukoliko ima devojku koja voli da kaže „Ponekad, ja hoću da budem glavna…”. Tada se oni opuste i uživaju u vožnji. Kada žena preuzima kontrolu, ona odlučuje hoće li imati orgazam uz pomoć klitorisa, G-tačke ili su čak oba orgazma moguća nekom pozom. Za zagarantovani orgazam uz pomoć klitorisa – „maca poza”: nagni torzo napred, pogni leđa i drži međunožje što bliže bazi penisa. Umesto da se pokrećeš kao i obično – gore/dole, pokušaj da „nacentriraš” bitnu tačku i tako ćeš pojačati osećaj. Neka te onda tip, koji je dotad naslonjen na svoje podlaktice, zagrli snažno, privije sebi… Ukoliko te više interesuje orazam uz pomoć G-tačke, zadrži međunožje gde je bilo, ali zabaci telo unazad i osloni se na dlanove.
Verovali ili ne, žene se radije opredeljuju za kratak seksualni odnos, nego za onaj dugi, bljakavo ljubavni… Smesti se na radnu površinu u kuhinji, zauzmi poziciju „orao u letu” te neka te ugao i sila dovedu do orgazma za što kraći vremenski period. Eventualni problem, kada je ova poza u pitanju, jeste njegova prerana i nekontrolisana ejakulacija.
Misionarska poza je ona najkonvencionalnija i spada u, da se ne lažemo, klasiku. Njena primena dovodi do osećaja ekstremne bliskosti između tebe & partnera. Još ako ste u spavaćoj sobi – milina – većina nas voli da se zavali i potpuno opusti posle dobrog vođenja ljubavi… Ostale fizičke nagrade su non-stop ljubljenje, dodirivanje i ljubavno zurenje. Sve to liči na jednu kompletnu masažu tela – inside/out.
Generalno, muškarci preferiraju „doggy style”. Malo snažnog, dobro plasiranog stimulisanja G-tačke, ženskom orgazmu može dati potpuno drugu dimenziju. Pronalazak G-tačke iz različitih uglova može učiniti čuda.
Poza prilikom koje ležite na boku je spas za muškarce koji prerano ejakuliraju. Tako su, jednostavno, limitirani pokreti što dovodi do dužeg odnosa. Btw, reč je o limitiranim pokretima karlice. Stimulacija će biti konstantna i nemoguće je doći do gubitka erekcije. Tokom ovakvog snošaja, slobodno možete laskati partneru… znači, priča nije na odmet.