Male tajne seksa i predigre

Muškarci vole da se hvale svojim ljubavnim veštinama i vlada mišljenje da se u seks razumeju više nego žene. Ipak, često je žena bolja učiteljica u krevetu od muškarca, a zahvaljujući urođenoj senzualnosti i nežnosti vešto će i najneposlušnijeg učenika podučiti malim tajnama seksa i predigre.
Predigra koja traje od jutra
Pre nego što osete vrućinu u preponama, većina žena mora da se zagree u glavi. A postoji li bolji način za to nego da tokom celog dana flertujete sa partnerom razmenjujući seksi poruke i nagoveštajući šta ćete sve raditi kada uveče budete zajedno.
Vibrator kao saveznik, a ne suparnik
Umesto da ga čuvate samo za sebe, koristite vibrator i za vreme seksa sa partnerom. Odvojite malo vremena za školicu u kojoj vaš učenik neće biti i u školskoj klupi, nego između vaših nogu.
Tri užitka odjednom
Ko kaže da muškarci ne mogu da rade više stvari odjednom? Najbolje mesto i vreme da vas uvjere u netačnost ove tvrdnje je krevet tokom oralnog seksa. Podignite noge tako da su vam stopala blizu glave što će njemu omogućiti da vam osim klitorisa, stimuliše i vaginu i anus, bilo jezikom ili prstima. Istovremeno stimulisanje tri erogene zone vama će priuštiti intenzivne orgazme, a njemu veliko zadovoljstvo.
Otkrivanje intimnih maštarija
Najveća intimnost između partnera postiže se otvorenim razgovorom o skrivenim seksualnim maštarijama. Muškarci teško otkrivaju svoje tajne.
Senzualna masaža: on je obučen, a vi goli
Osećaj koji pruža masaža uljem posle tuširanja biće još bolji ako taj zadatak prepustite partneru.
Smeh u dvoje
Nema ništa lepše nego kada sa partnerom možete da se smejete od sveg srca i nakon nekoliko godina veze. Osmeh na lice izmamiće vam i prisećanje na početke vaše ljubavi stoga oživite ta sjećanja.