Vruća novogodišnja noć

vruca novogodisnja nocPribližava nam se novogodišnja noć, divan i ludi trenutak koje okuplja hiljade i hiljade ljudi širom sveta u specijalnom prazničnom raspoloženju. Trenutak koji je vezan za vino i ljubav. Šta god uradili u novogodišnjoj noći možete pripisati novogodšnjem raspoloženju i vinu. Pravi momenat da zavedete simpatiju ili oduševite partnera. Pijanstvo je uvek dobar izgovor za svoje nestašluke, neobične izjave i neočekivane postupke, a u novogodišnjoj noći sve to izgleda više nego simpatično.


Praznična atmosfera je idealna prilika za nova poznanstva, sticanje novih prijateljstava, flert, upoznavanje, nove ljubavi. To je noć u kojoj mnogo toga zavisi samo od Vašeg raspoloženja. Da li će ta noć biti kao i svaka druga ili će odisati strašću ,požudom, seksipilom zavisi u mnogome od Vaših postupaka. Ukoliko ste u vezi i zajedno ispraćate staru godinu, vama je ta noć svakako obećana u novoj. Ima li šta lepše?

I ako ste u vezi i već je mnogo toga ustaljeno, iskoristite tu prazničnu atmosferu za smeh, dobro raspoloženje, poklone i mala iznenađenja. Erotska iznenađenja? Što da ne?! Budite njen Deda Mraz te noći. Ne morate baš da obučete crveni kostim ali možete nabaciti crveni, seksi donji veš i ispuniti mu/joj neku od seksualnih fantazija i želja. Ima li bolje prilike za to?
I zapamtite, žurka ne počinje sa dočekom, već posle dočeka nove godine.