Lista muških želja

Dok su žene sklonije seksualnoj intimnosti kada osećaju emotivnu povezanost s partnerom, muškarci imaju tendenciju da osećaju ljubav kroz seks. A kada su u pitanju njihove želje u krevetu, evo što im je na samom vrhu spiska .

I muškarci i žene se zgroze na samu pomisao rutinskog seksa, koji, nažalost, s godinama, ako ne iščezne, postane upravo takav.
Događa se (možda) jednom mesečno, ona je uglavnom dole, on je gore, nekoliko puta unutra-napolje i gotovo. Nakon toga se svako okrene na svoju stranu i zahrče. Ako ste od onih koji su u dugogodišnjoj vezi, a situacija je drugačija od navedene – čestitamo!

Kada se priča o željama u krevetu, muškarci imaju svoj (poduži)popis stvari za kojima žude. Ako imate želju da porade na vašem učmalom seksualnom životu i konačno zadovoljiti svog muškarca, evo šta vam je činiti:

• A sada nešto potpuno drugačije!
Muškarce jako pali sve ono što inače ne rade ili nemaju priliku da vide. Oni su vizuelna bića i zato toliko ‘sline’ nad pornografijom i seksi donjim rubljem. Posebnu pažnju privući će varijante nečeg nepredvidljivog.

• Mogli bi da budu uhvaćeni, mmm…, o da!
Prepuštanje strastima na riskantnim mestima na kojima postoji mogućnost da budu uhvaćeni, poprilično napaljuje većinu muškaraca. Nije im mrzak ni seks u automobilu, pogotovo oralni seks i to dok voze automobil. Opasnost i „zločasti” akt za muškarce je posebno erotičan.

• Ideš, kakav pogled!
Pogled na žensko telo muškarcima je često dovoljan da se napale. Većina njih još više od pogleda na potpuno golo tela, uživa u pogledu na ženu u erotičnom outfitu. Mnogi se napale od pogleda na ženu s brazilskom depilacijom, a to im ujedno olakšava oralni seks.

• Ja Tarzan, ti Džejn
Podela uloga: doktor – pacijentkinja , direktor – sekretaricai sl., muškarcima je vrlo zabavan i erotičan. Niti jedan neće ostati ravnodušan niti će odbiti ako mu draga predloži neku sličnu igru .

• Nevaljalo devojko!
Muškarci žarko žele ženu koja je pustolov u krevetu, koja će se usuditi da isproba neke nove stvari i koja preuzima inicijativu. Muškarcima je veliki kompliment kada njihova partnerka ima povrenja u njih i kada mu dovoljno veruje da je spremna da reskira te prepustiti se njegovom vodstvu u krevetu. To je pokazatelj da je seksualno samopouzdanje kod njen na zavidnom nivou, a muškarce to pali.

• A čim otvore oči – hopa-cupa!
Rani jutarnji seks odmah nakon buđenja voli većina muškaraca. Ionako su spremni čim otvore oči. Erekcija je tu, a ako je i ona tu i spremna je prihvatiti ‘vruću’ igru – svi parametri su zadovoljeni i akcija može da počne. Podjednako uzbuđenja muškarcima predstavlja i jutarnji oralni seks te seks na „brzaka”.

Jednostavno rečeno – žene imaju seks kako bi bile voljene, a muškarci pružaju ljubav da bi dobili seks.